Blomkåltaco
Med denne tacovarianten med blomkål kan du både overraske og imponere. Mange ønsker et kjøttfritt alternativ av og til, og den kjente tacosmaken er til stede. Server vegetar-tacos i lefser eller hjemmelagde potetlomper til middag eller som helgekos.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Bland sammen alle krydderne og oljen i en bolle.
- Del blomkålen i mindre buketter.
- Skyll kikertene godt.
- Ha alt i bollen og bland godt med krydderblandingen. Bruk gjerne hendene.
- Legg blomkålbukettene og kikerter utover et bakebrett med bakepapir.
- Sett brettet midt i ovnen på 200 grader i 15-20 minutter og bak til blomkålen er mør.
- Server blomkåltaco i skjell eller tortillalefser med finkuttet salat, salat, tomat, avokado, tacosalsa, rømme og et par dråper lime. Du kan også bake dine egne potetlomper.